Harmony

Centru de nutritie si remodelare corporala

Arrow
Arrow
Shadow

Ce oferim

Consiliere în nutriție

Trăim vremuri în care tot mai mulți oameni încearca să respecte reguli de nutriție pe care le citesc de pe internet, din presa, de la prieteni până în momentul în care realizează că unele sfaturi se contrazic, că la ei nu funcționează ce a funcționat la alții și nu mai știu ce să facă. Probabil dacă am fi la fel: aceeași constituție, același program de somn, de muncă, aceleași afecțiuni sau predispoziții, aceleași preferințe alimentare sau aceleași alimente pe care nu ne plac, am putea să respectăm aceleași reguli cu aceleași rezultate pentru toată lumea. Dar, din fericire zic eu, suntem diferiți. Chiar dacă anumite lucruri se potrivesc majorității s-ar putea ca ție să nu ți se potrivească. Poate și viața ta nu se potrivește cu a altora.

Citeste...Consiliere în nutriție

Comercializare echipamente

Avem bucuria de a vă anunța că toate echipamentele de întreținere corporală  pe care le găsiți în centrul Harmony le puteți achiziționa acum și d-voastră în condiții avantajoase deoarece suntem distribuitorii acestor echipamente în România. Echipamentele pe care le folosim și noi în centru sunt de ultimă generație în ceea ce privește tehnologiile folosite.

Estetica si remodelare corporala

Serviciile noastre de estetică și remodelare corporală sunt următoarele: 


EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER

Dioda Laser oferă rezultate imbatabile încă de la prima sesiune de tratament și îndepărtează părul nedorit de pe toate tipurile de piele. Laserul poate trata cu succes și pielea bronzată. Cu Dioda poți începe ședințele de epilare definitivă în orice perioadă a anului, fără restricții.

Epilarea laser folosește fotodermoliza selectivă, care se bazează pe distrugerea selectivă a foliculului de păr, protejând la maximum țesuturile din jur, epiderma și derma. Acest lucru este obținut prin folosirea impulsurilor energetice de înalta frecvență, prin lungimi de undă care sunt absorbite selectiv de melanină, cu un timp de emisie mai mic decât timpul de relaxare termică a foliculilor de păr.

Citeste...Estetica si remodelare corporala