Harmony

Centru de nutritie si remodelare corporala

Arrow
Arrow
Shadow

Consiliere in nutritie

Trăim vremuri în care tot mai mulți oameni încearca să respecte reguli de nutriție pe care le citesc de pe internet, din presa, de la prieteni până în momentul în care realizează că unele sfaturi se contrazic, că la ei nu funcționează ce a funcționat la alții și nu mai știu ce să facă. Probabil dacă am fi la fel: aceeași constituție, același program de somn, de muncă, aceleași afecțiuni sau predispoziții, aceleași preferințe alimentare sau aceleași alimente pe care nu ne plac, am putea să respectăm aceleași reguli cu aceleași rezultate pentru toată lumea. Dar, din fericire zic eu, suntem diferiți. Chiar dacă anumite lucruri se potrivesc majorității s-ar putea ca ție să nu ți se potrivească. Poate și viața ta nu se potrivește cu a altora.

Din acest punct pornește food-coaching-ul, care încearcă să creeze un progam personalizat, caracteristic fiecarei persoane în baza obiectivelor propuse, indicatorilor organismului și preferințelor alimentare. Indiferent cât de asemănătoare sunt obiectivele nu toți vom ajunge la ele pe aceași cale și folosind aceleași mijloace.

Cred in Centrul Harmony

Indiferent de scopul pentru care vrem să intervenim în progamul nostru de alimentație, food-coach-ul construiește un program personalizat pentru fiecare persoană, pornind de la indicatori și caracterisitici individuale ale fiecărei persoane și până la dezvoltarea unui sistem de motivare și schimbare comportamentală a persoanei. De ce motivare și schimbare comportamentală? Pentru că de multe ori o persoană știe ce ar fi bine să mănânce dar dacă problemele, contextul, anturajul și lipsa de motivare intră în această ecuație, nu mai reușim să o rezolvăm și rămânem la vechile obiceiuri alimentare.

Cred că dacă am reuși să facem loc echilibrului în viețile noastre, inclusiv în farfurie, am putea avea cea mai bună cale de prevenție pentru evenimente care ne dau mai devreme sau mai târziu viețile peste cap. În acelați timp echilibru este cea mai bună alegere pentru o viață armonioasă. Suntem dispuși să alocăm toate resursele noastre când problemele ne afectează calitatea vieții sau chiar viața, dar nu găsim puțin timp și eforturi mici pentru ne schimba stilul de viață în pași mici și pentru a preveni o deterioare a calității vieții noastre și a familiilor noastre.

Susțin cu tărie că mâncatul ăsta nu este doar despre slăbit, îngrășat, ci înainte de toate este despre a ne simți bine și a fi sănătoși. Indiferent ce obiective avem condiția primordială este să fim sănătoși. Nu îmi place să aud oameni care spun ca la vârsta, boala, problemele lor nu mai are rost schimbare în viața lor. Atâta timp cât trăim, ne iubim pe noi și cei dragi, schimbarea are rost. Merită. O viață mai bună merită măcar să încerci să o obții.

Harmonie si sanatate

Serviciile noastre în ceea ce privește consilierea nutrițională (Food-coaching) sunt:

consultație inițială de evaluare.

- întocmire planuri alimentare echilibrate adaptate la starea de sănătate, categoria de vârstă, nivelul de activitate și obiectivelor propuse;

asistență în implementarea planurilor alimentare;

consultații de monitorizare pe parcursul implementării planurilor alimentare.

Un zambet sanatos

 Armonie in farfurie