Harmony

Centru de nutritie si remodelare corporala

Arrow
Arrow
Shadow

Estetica si remodelare corporala

Serviciile noastre de estetică și remodelare corporală sunt următoarele: 


EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER

Dioda Laser oferă rezultate imbatabile încă de la prima sesiune de tratament și îndepărtează părul nedorit de pe toate tipurile de piele. Laserul poate trata cu succes și pielea bronzată. Cu Dioda poți începe ședințele de epilare definitivă în orice perioadă a anului, fără restricții.

Epilarea laser folosește fotodermoliza selectivă, care se bazează pe distrugerea selectivă a foliculului de păr, protejând la maximum țesuturile din jur, epiderma și derma. Acest lucru este obținut prin folosirea impulsurilor energetice de înalta frecvență, prin lungimi de undă care sunt absorbite selectiv de melanină, cu un timp de emisie mai mic decât timpul de relaxare termică a foliculilor de păr.

Laserul a fost special conceput pentru a utiliza o putere mare pentru un tratament eficient de la prima aplicare, cu sistem de răcire a pielii în timpul ședinței.

Elimina parul nedorit, potrivit pentru toate tipurile de par si piele, poate fi folosit pe tot corpul, cum ar fi brațe, picioare, spate, axila, zona din jurul buzelor, barbă, zona bikini etc.


REMODELARE CORPORALA/ REDUCEREA CELULITEI

Echipamentul Hv 6 combină ultrasunetele, radiofrecvența și vacuum-ul pentru a reduce stratul de grăsime pe zonele cu exces și a remodela corpul. Radiofrecvența este recunoscută pentru rezultatele remarcabile în ceea ce privește rejuvenarea facială

HV6 este un echipament multifuncțional recomandat pentru reîntinerirea pielii, indepărtarea ridurilor, slăbire, îndepărtarea celulitei, reducerea stratului de grăsime, masaj.


REJUVENARE FACIALA CU LASER CO2

Laserul CO2 este una dintre ultimele tehnologii de rejuvenare facială. Tratamentul are ca rezultat îmbunătățirea texturii și tonusul pielii, reducerea ridurilor și a tulburărilor de colorație (pete roșii și maro).

Tratamente:

- Anti-aging;
- Rejuvenarea completă a feţei prin stimularea formării colagenului;
- Tratamentul cicatricelor: post-acneice, cicatrici de la intervenţii chirurgicale, urme de arsură, etc.
- Uniformizarea tonurilor pielii și a dimensiunii porilor;
- Rejuvenarea pielii foto-îmbătrânite, tratamentul porilor mari sau a probelemelor de pigmentaţie;
- Tratamente anti-rid;
- Reducere riduri periorbitale sau periorale.


DERMABRAZIUNEA

Aceasta este o procedură non-chirurgicală, non-invazivă de finisare a pielii folosind capete de diamant sterile cu ajutorul cărora se îndepărtează stratul superficial al tegumentului și se stimulează producerea de celule noi în stratul profund. Rezultatul este o întinerire naturală a pielii. 

Dermabraziunea poate fi folosită cu success pentru : 

- Ten încărcat
- Îmbătrânire și piele deteriorată de la soare;
- Unele tipuri de cicatrici de la acnee;
- Pigmentare;
- Vergeturi;
- Linii fine;
- Pori înfundați și măriți.


CAPSULA SPA PENTRU SLĂBIRE, TRATAREA CELULITEI;

Cu ajutorul capsulei și unei scheme de tratament anti-celulitice ce presupune împachetare se poate reduce considerabil aspectul de coajă de portocală dat de celulită. În același timp, stratul de grăsime se reduce și în urma tratamentul se scad câțiva centimentri în zonele dorite. În urma tratamentului are un aspect și o textură foarte plăcută.

CAPSULA SPA PENTRU RELAXARE

Pentru relaxare vom utiliza funcțiile de: meloterapie, aromoterapie, cromoterapie, vibromasaj si masaj cu apa pulverizată cu care este dotată capsula spa. Fiecare din funcțiile enumerate reușește să instaleze o stare de bine în corp și minte în urma ședinței de relaxare.