Harmony

Centru de nutritie si remodelare corporala

Arrow
Arrow
Shadow

Despre noi

Dragii mei,

Povestea Centrului de Nutriție și Remodelare Corporală Harmony a început pas cu pas. Mai întâi am constatat că starea de bine a mea și a celor dragi era afectată de anumite dezechilibre. Am căutat cauza acestora pentru fiecare în parte și am realizat că, indiferent de vârstă, sex, afecțiuni medicale, fond genetic, starea de bine și randamentul fiecăruia dintre noi depinde în mare măsură de răspunsul la întrebările: ce, cât, când, cum, cu cine și de ce mâncăm. Curiozitatea m-a împins să încerc să aflu cât mai multe informații despre o alimentație sănătoasă, despre care, slavă Domnului, internetul, emisiunile, cărțile abundă în tot felul de sfaturi. După o anumită perioadă am încercat inevitabil să pun cap la cap informațiile precum piesele unui puzzle, dar surpriză… multe informații erau contradictorii sau nefundamentate și nu știam care sursă este mai credibilă. În plus, nu știam exact care sunt repercusiunile pe termen lung pentru alegerile pe care le faceam. Acesta a fost momentul când mi-am dorit pur și simplu “să fac o școală” ca să pot să înteleg și să îmi fac propriile păreri fundamentate referitoare la nutriție. Am făcut o școală acreditată în acest domeniu care pe lângă informațiile importante din acest domeniu ne-a învățat să analizăm omul din toate perspectivele și dacă nu putem să îi facem bine atunci cel puțin să nu îi facem rău. După finalizarea școlii am continuat să studiez și am aplicat ceea ce am învățat consiliindu-i pe toți cei care mi-au solicitat ajutorul. Satisfacția a fost foarte mare când acele persoane au reușit să își schimbe viața și să devină mai echilibrate, mai sănătoase și mai pline de energie. Aceste întâmplări au crescut în mine și mai mult dorința de a împărtăși cunoștințele și experiența mea cu voi, cei care credeți că aveți nevoie de o schimbare în nutriția și în același timp în viața voastră.

Believe, Dare, Dream

Cred cu tărie că trebuie să ne reconsiderăm atitudinea față de mâncare și să aducem armonia în farfuria, corpul și viața noastră. Condiția esențială pentru armonie este echilibru. Sănătatea noastră fizică, mintală, socială depinde de echilibrul ți armonia pe care o avem în viața noastră. Mă îngrijorează atitudinea multor oameni față de mâncare: diete restrictive, excese alimentare, consum preponderent de alimente de proastă calitate, atitudinea indiferentă față de mâncare, nerespectarea unui plan alimentar corespunzător afecțiunii de care suferă un bolnav, excesul de produse dulci și procesate în alimentația copiilor, lipsa mișcării zilnice, necorelarea alimentației cu programul de sport, indiferența față de excesul ponderal sau creșterea numărului de operații de micșorare a stomacului și multe altele. Vreau să facem pace cu mâncarea, să devenim prieteni și să găsim o cale de mijloc, adică cea a echilibrului alimentar.

În Centrul de Nutriție și Remodelare Corporală Harmony ne propunem să vă oferim o stare completă de bine prin următoarele servicii:

1. Consiliere în nutriție (Food-coaching)

· întocmire planuri alimentare echilibrate adaptate la starea de sănătate, categoria de vârstă, nivelul de activitate și obiectivelor propuse;

· asistență în implementarea planurilor alimentare;

2. Servicii de remodelare corporală cu echipamente de ultimă generație în România;

3. Servicii de estetică facială și corporală cu echipamente performante;

4. Servicii SPA pentru relaxare 

         

Mărturisesc că am mult entuziasm și multe idei de pus în practică în ceea ce privește consilierea în nutriție și remodelare corporală indiferent de scopul urmărit. Drept urmare, vă aștept într-un loc primitor pe un fotoliu comod, un ceai aromat, o gustare îmbietoare și eu cu toate disponibilitatea de a vă asculta și de a vă consilia în funcție de obiectivul fiecăruia cu mult drag.

   

Acest Centru este dedicat atât pentru femeile cât și pentru bărbații care simt și gândesc firesc, care își asumă trecutul și propria viață dar vor să trăiască știind că fac toți pașii necesari atingerii mult râvnitei "stări de bine".

Asta veți găsi la Centrul Harmony! Aștept cu drag să ne cunoaștem!